Barnehagefoto

Når vi startet LitenLuring i 2010 hadde vi et klart mål om å tilføre noe helt nytt, i en bransje som ikke hadde sett noe venvneverdig nytt på mange år. Det mener vi at vi har klart.

 

Vi er stolte over å kunne tilby en brukerstyrt bestillingsløsning, som gir full frihet og er enkelt å bruke. I LitenLuring printer vi kun bilder som er bestilt, vi har frie pakkeløsninger og enkle betalings- og bestillingssystemer. Dette sparer miljøet, kundene våre blir fornøyde, og barnehagen får en positiv opplevelse med fotograferingen.

 

For å gjøre det enkelt for barnehagen, tar vi oss av all kommunikasjon direkte med foreldrene. Noe som gjør det behagelig for barnehagen, og enkelt for foreldrene. Våre kunder har full frihet til å velge hvilke bilder de ønsker, digitalt eller på papir. Foreldrene kan velge mellom flere motiver, slik at alle blir fornøyd.

 

 

Barnehagen velger selv om de ønsker tradisjonelle gruppebilder, men de aller fleste foretrekker våre unike, navnsatte «LitenLuring collagegruppebilder». Da slipper barnehagen å bruke tid på gruppebilder, og det blir en mye kjekkere og avslappet fotodag, for både barn og voksne.

 

-Med oss vil dere oppleve:

 

-Enkel løsning for barnehagen

 

-Full valgfrihet

 

-Unik fotoserie med flere motiver i studiokvalitet.

 

-Enkel brukerstyrt bestilling på nett.

 

-Rimelige priser.

 

-Rask levering.

 

-Enkel betalingsløsning, kort eller faktura.

 

Se dine bilder fra barnehagen

OLAF PAULUS´ VEI 1

4024 STAVANGER

 

51 53 36 10