Skolefoto

Med 30 års erfaring i bransjen har vi god kunnskap om hva kunden ønsker. Vi har derfor et unikt konsept innen skole- og barnehagefoto som er enkelt, trygt og gir full frihet for kundene våre.

 

For å gjøre det enkelt for skolen, tar vi oss av all kommunikasjon direkte med foreldrene. Noe som gjør det behagelig for skolen, og enkelt for foreldrene. Våre kunder har full frihet til å velge hvilke bilder de ønsker, digitalt eller på papir. Foreldrene kan velge mellom flere motiver, slik at alle blir fornøyd.

 

Vi er stolte over å kunne tilby en brukerstyrt bestillingsløsning, som derfor gir full frihet og er enkelt å bruke. I LitenLuring printer vi kun bilder som er bestilt, vi har frie pakkeløsninger og enkle betalings- og bestillingssystemer. Dette sparer miljøet, kundene våre blir fornøyde, og skolen får derfor en positiv opplevelse med fotograferingen.

 

Fordi vi vet at skolebildene betyr mye for elevene, legger vi ned mye jobb i fotograferingen. Med vårt unike helfigursbilde gir vi elevene en mulighet til å vise hvem de er, på en helt annen måte enn på et vanlig portrett.

 

 

 

Se dine bilder fra skolen

OLAF PAULUS´ VEI 1

4024 STAVANGER

 

51 53 36 10